1-3-2-6 Blackjack tactiek

1-3-2-6_blackjack_tactiek.jpg

Wat houdt de tactiek in?

De cijfers in de naam zorgen voor weinig verrassingseffect over hoe de blackjack tactiek in elkaar zit. De cijfercombinatie staat namelijk voor het aantal keren dat je je basisbedrag zal inzetten bij het spelen van blackjack. Vooraleer je met deze tactiek begint, moet je een basisinzet bepalen en deze gans het spel aanhouden. De volgorde van de cijfers moet je aanhouden zolang je winst maakt, anders moet je opnieuw van vooraf aan met de routine beginnen.

Speel blackjack met de 1-3-2-6 tactiek!

Uitleg met een voorbeeld

Het is stuk makkelijker om het uit te leggen aan de hand van een voorbeeld.
Neem nu dat je beslist om 5 euro per deal in te zetten, dan gaat de 1-3-2-6 tactiek als volgt :
1e deal: 1x 5 euro
als deze deal je winst bezorgt, zet je vervolgens 3 maal je basisbedrag in, dus :
2e deal: 3x 5 euro
als je met deze deal winst boekt, zet je nu 2 maal 5 euro in, dus :
3e deal: 2x 5 euro
als je gewonnen hebt, wordt je vierde en laatste inzet 6 maal 5 euro :
4e deal: 6x 5 euro
bij 4 keer winst op een rij heb je een mooi bedrag van 60 euro winst gemaakt ! Niet slecht met een basisinzet van 5 euro, niet?
Let wel, als je tijdens deze routine geen winst maakt, bij welke deal dan ook, dan moet je de volgorde 1-3-2-6 opnieuw starten. Neem nu dat je bij de eerste 2 deals telkens winst boekt, maar bij de 3e deal loopt het minder goed, dan is er geen sprake meer van een 4e deal, maar herstart je met 1x je inzet.

Voor- en nadelen van deze tactiek

Het belangrijkste voordeel met deze tactiek is natuurlijk dat je een mooie winst kunt maken met een beperkt risico. Deze strategie gebruik je meestal als je een speler bent die liever geen al te grote bedragen inzet per hand, maar voor langere tijd wilt spelen en genieten van het spel. Trouwens als het dan toch even niet lekker loopt dan ben je ook geen grote bedragen kwijt. Wat je eventueel ook als nadeel kan beschouwen, is het feit dat je bij de eerste 3 deals een mooie winst kunt maken en deze dan integraal kunt kwijtspelen bij de laatste inzet. Als je natuurlijk wel 6 keer je basisbedrag wint, ben je zo’n verliezen gauw vergeten. Met dit systeem hoef je ook geen kaarten zitten tellen of ingewikkelde strategieën volgen en je zal merken als je deze tactiek enige tijd toepast, het spelen van blackjack er veel leuker op geworden is.

Conclusie, deze tactiek wel of niet gebruiken?

blackjackcardsJe moet deze tactiek niet gebruiken als je het gewend bent met het spelen van blackjack om grote bedragen in te zetten en op die manier hoge winsten hoopt te maken. Deze tactiek pas je toe als je eerder een voorzichtige speler bent en je tevreden bent met winst navenant het risico dat het inhoudt. Als je plezier wilt beleven aan het spel en wat met de routine van het gewone spelen wilt breken, is deze 1-3-2-6 tactiek zeker een aanrader. Even uitproberen kan zeker geen kwaad.

Wat is je leeftijd?

age