System 21 Blackjack tactiek

System-21-Blackjack-tactiekOver de System 21 Blackjack tactiek zijn de meningen verdeeld. Er is een groep voorstanders die zegt dat je met deze tactiek niet kunt verliezen maar er zijn ook tegenstanders en deze zeggen dat deze tactiek niet meer is dan de basis blackjack tactiek. Deze tactiek die werkt met een schema. In dit schema zie je dan precies wat je moet doen. Er zijn dan ook in tabellen de kaarten van de deler te zien en de kaarten die jij hebt. Wanneer je kijkt achter deze combinatie dan zie je hoe je moet gaan spelen. Er wordt verteld dat je dan niet meer kunt verliezen en dat je zo de perfecte mathematische zet gaat doen. Toch moet je wel realistisch blijven. Hoewel je flinke invloed hebt op de afloop van het blackjack spel is er altijd een geluksfactor aanwezig en kun je nooit met zekerheid zeggen dat je gaat winnen.

Speel blackjack met de System 21 tactiek!

Het inzetten tijdens de System 21 tactiek

Ook als je wilt inzetten dan is hier een strategie voor bij de System 21 Blackjack tactiek. Je kiest voor jezelf een minimale inzet en er wordt aanbevolen dat dit nooit minder is dan twee euro per spel. Win je nu een spel dan verlaag je de inzet met twee euro, zorg er wel voor dat je nooit onder de minimale inzet komt. Verlies je dan ga je de inzet verhogen met twee euro. Speel je gelijk tegen de deler dan verhoog je ook de inzet met twee euro. Op deze manier inzetten zorgt ervoor dat als je een aantal malen verlies maakt en je wint een potje dat je dan ineens je verlies weggespeeld hebt. Blijf echter wel altijd realistisch en spreek met jezelf een aantal spellen af wat je wilt spelen. Kijk na deze spellen hoe je ervoor staat en dan kun je ook meteen bepalen of dit een strategie is die bij je past.

Zorg altijd dat je blijft vasthouden aan de gekozen strategie

winnenWanneer je gaat spelen dan is het altijd belangrijk om vast te blijven houden aan de gekozen strategie. Ook al win je een aantal spellen niet dan nog is het goed om door te spelen. Daarom is het ook zo belangrijk dat je een vast aantal spellen speelt. Na deze spellen kun je een analyse maken hoeveel winst of verlies je hebt gemaakt en hoe prettig je je voelt bij het spelen van deze strategie. Op onze website kun je nog veel meer interessante strategieën vinden en we willen je ook zeker aanraden deze eens te gaan proberen. Wanneer je er meerdere hebt geprobeerd dan weet je ook meteen welke strategie goed bij je past en hoe jij wilt gaan spelen. De System 21 strategie is een prima strategie om te gaan proberen en deze moet je ook zeker een kans gaan geven. Geloof echter niet de verhalen dat je altijd gegarandeerd zult gaan winnen. Deze garantie biedt je geen enkele strategie en dus ook niet de System 21 strategie. Toch is het wel mogelijk om met deze strategie zeer interessante winsten te gaan behalen.

Wat is je leeftijd?

age